Senátor Láska: Nesnáším předvolební kampaně

16.05.2024 16:05 | Ze sítí

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k předvolební době.

Senátor Láska: Nesnáším předvolební kampaně
Foto: Hans Štembera
Popisek: Senátor Václav Láska

Mám pro politika jednu fakt blbou vlastnost. Nesnáším předvolební kampaně. Ač normálně diskuze s lidma ať na sítích, a především naživo, miluju, tak před volbama cítím fakt velkou potřebu se stáhnout a dělat, že nejsem. Ten pocit, že se lidem vnucuju, že stojím ve frontě žadatalů o jejich hlas… no, není mi to příjemné.

Jenže jednou jsem předseda politického subjektu a tak to musím nějak skousnout. A tak tomu tedy bude i následující dny. Do 6. června, kdy jsou volby do Evropského parlamentu, budu lobbovat za naše SEN 21 - politické hnutí, které kandiduje v koalici se stranou Volt Česká republika.

Do voleb chybí 24 dnů a tak vás ode mě čeká 24 statusů. Nemůžu jinak fakt. Naše hnutí je malé, má omezené peníze na kampaň, a proto předseda musí pomoci, co mu jeho síly dovolí. A udělám to vlastně rád - pro skvělé lidi, kteří na téhle kampani pracují, pro skvělé ženy a muže, kteří za nás kandidují.

A třeba vás i bude zajímat povídání o tom, jak se politické hnutí pere o své místo na slunci ve svých prvních celostátních volbách.

Tak od zítřka jdu na to.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Zajímá mě, co si přeje ODS?

Protože vy na jednu stranu tvrdíte, že: ,,Zdá se, že si voliči nepřejí další federalizaci EU, bezbřehou migraci a ničení konkurenceschopnosti a životní úrovně radikální zelenou ideologií vtělenou do Green Dealu. To je nadějná zpráva." Jak ale vysvětlíte vaše spojení s Lidovci a TOPkou? Nemyslíte, že...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rozvoral (SPD): Hnutí SPD plně podporuje oprávněné požadavky českých zemědělců!

6:16 Rozvoral (SPD): Hnutí SPD plně podporuje oprávněné požadavky českých zemědělců!

Zemědělci v rámci celé Evropské unie pořádali od začátku letošního roku celou řadu demonstrací, z dů…